If you’d like to try an alternative to classic porcelain, then Tonda is the perfect complement to your home.

Newsletter


  Follow us

  Handgemaakt keramiek

  Gratis verzending vanaf €75,00

  Ook werk in opdracht

  Verzending via PostNL

  Zoeken

  Levering en retour

  Elke bestelling wordt zorgvuldig ingepakt en verzonden en via POST.NL. Uw bestelling moet binnen 3 – 5 werkdagen binnen NL & Europa en 7 – 14 dagen naar de rest van de wereld aankomen.

  Alle bestellingen worden verzonden binnen 1 werkweek nadat ze zijn geplaatst, tenzij anders staat vermeld.

  Douane- of invoerrechten: als uw land van levering douane- of invoerrechten in rekening brengt, moet u deze kosten betalen. We hebben geen controle over de kosten en het douanebeleid verschilt sterk per land. Als u hierover vragen heeft, kunt u contact opnemen met uw lokale douanekantoor voor informatie.

  Het is mogelijk om uw bestelling te annuleren als deze nog niet is verzonden. Neem contact met mij op zodat we dit af kunnen stemmen.

  Als uw bestelling is verzonden, moet u de producten retourneren om een ​​terugbetaling te ontvangen. De verzendkosten worden niet terugbetaald, de retourkosten zijn voor uw rekening.

  U kunt uw pakket op uw werkadres laten bezorgen als dit u uitkomt. U vermeldt dan uw werkadres als afleveradres.

  Houd er rekening mee dat het niet mogelijk is om uw bestelling te bezorgen in een postbus.

  Terugstuurbeleid

  Als u niet helemaal tevreden bent met uw keramiek, neem dan eerst contact met mij op en retourneer, binnen 14 dagen, het ongebruikte product (en) in de originele, ongebroken verpakking met alle bijgevoegde documenten. Het product en de verpakking mogen niet kapot of op enige andere manier beschadigd zijn, om voor restitutie in aanmerking te komen.

  Verzend- en administratiekosten worden niet gerestitueerd, enkel de productkosten worden, indien van toepassing, terugbetaald. Indien er sprake is van een product dat in opdracht is gemaakt dan is er geen sprake van de wettelijk vastgestelde bedenktijd.